“Als al ons voedsel zo (h)eerlijk helder was als appelchips uit glas …”

appelchips

Appelchips

Onze appelchips zijn gemaakt van verse appels uit de regio, zonder enige toevoeging. Ze zijn lekker krokant, fris zoet en … heel gezond! Alle natuurlijke vezels, mineralen en fruitsuikers zitten er nog in. In een luchtdichte glazen pot blijven de chips eindeloos knapperig. In de strijd tegen overgewicht en obesitas horen appelchips als gezonde snack thuis in lunchtrommeltjes en in iedere zichzelf respecterende school-, sport- en bedrijfskantine.

Tijdelijk te koop in Venlo

duurzaam verpakte appelchipsVanaf december 2014 zijn de appelchips als schepsnoep uit pot verkrijgbaar bij Opmerkelijk Design Coffee & More, aan de Nieuwstraat 40-42 te Venlo. Klanten kunnen hun eigen verpakking meenemen of een duurzame verpakking in de vorm van een glazen pot of linnen zakje kopen. De lege verpakking wordt gewogen en voorzien van een etiket. Na het vullen wordt er opnieuw gewogen en wordt de prijs berekend op basis van het gewicht. Zo Weet je wat je Eet en Eet je wat je Koopt. Niks meer en niks minder.

Projectkist 'appelchipsproductie in de klas'

Onze Oogst biedt een handboek en projectkist voor appelchipsproductie in de klas. Zeer geschikt voor projectmatig en structureel gebruik in basisonderwijs, praktijkonderwijs, kinderopvang, kinderboerderij, dagactiviteitencentra en huizen van de wijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Organisaties die werken met de projectkist: